друкувати


Вивчаємо «Податковий кодекс»

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-02-23 12:20:24

«Податковий кодекс України: новації в адмініструванні податку на додану вартість та податку на доходи фізичних осіб»  семінар на таку тему провели нещодавно в залі засідань Коломийської ОДПІ.

В ході семінару платники податків були ознайомлені з новаціями в обчисленні та адмініструванні податків в умовах дії Податкового кодексу України.

На основних питаннях адміністрування податку на додану вартість, вимогах щодо реєстрації платників ПДВ та анулювання свідоцтв, порядку ведення реєстру виданих та отриманих податкових накладних та порядку їх заповнення детально зупинилася начальник відділу адміністрування ПДВ Ольга Палагнюк.

Про порядок утримання та перерахування до бюджету податку на доходи фізичних осіб, що виплачуються найманим працівникам, інших виплат за договорами цивільно - правового характеру, складання щомісячної податкової декларації з податку на доходи фізичних осіб, порядок застосування податкових соціальних пільг у 2011 році, особливості кампанії декларування доходів громадян за 2010 рік, та як скористатися правом на податковий кредит проінформувала присутніх начальник відділу контрольно-перевірочної роботи Світлана Новосад.

Також заслуговувало уваги питання порядку взяття на облік платників податків, зняття з обліку, проведення змін в умовах дії Податкового кодексу.

Під час семінару учасники отримали відповіді на питання, які їх цікавили, а також отримали листівку «Про актуальне у 2011 році».

Джерело: Коломийська ОДПІ