друкувати


Команда прикарпатських боксерів повернулася з Луганщини

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-02-23 09:00:57

Днями команда прикарпатських боксерів повернулася з далекої Луганщини. У місті обласного підпорядкування Рубіжному відбувся міжнародний турнір, присвячений річниці його визволення від німецько-фашистських загарбників.

Про виступ наших спортсменів кореспонденту sport.if.ua розповів тренер Володимир Вострецов. Прикарпатці привезли одразу чотири медалі.

Найуспішніше виступив Владислав Харламов. Студент івано-франківського Коледжу фізвиховання провів три бої. У найважливішому з них, фінальному, він здолав суперника з Луганська та здобув золоту медаль. "Виступ Харламова можна особливо виділити, він продемонстрував хороший бокс та отримав приз кращого боксера турніру", — говорить Володимир Вострецов.

Срібні медалі здобули Артур Полянський та Сергій Козоріз. Медаль такого ж ґатунку в активі Любомира Озговича. Він провів три поєдинки і, на жаль, поступився у фіналі супернику з міста Суми.

Міжнародний турнір у Рубіжному був доволі представницький. Позмагатися приїхали дві команди з Росії, а також команди з Луганська, Харкова, Сум, Донецька, Полтави тощо. Всього зібралося близько 150 учасників.