друкувати


"Про хліб та хлібобулочні вироби, які користуються найвищим попитом"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-02-22 10:15:41

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2008 року №1128 "Деякі питання використання зерна державного інтервенційного фонду" (із змінами та доповненнями) та на виконання п.4 Порядку постачання та використання борошна, виробленого із зерна державного інтервенційного фонду для виготовлення хліба та хлібобулочних виробів:

1. Затвердити асортимент хліба та хлібобулочних виробів, що користуються найвищим споживчим попитом (додається). Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2008 року №1128 "Деякі питання використання зерна державного інтервенційного фонду" (із змінами та доповненнями) та на виконання п.4 Порядку постачання та використання борошна, виробленого із зерна державного інтервенційного фонду для виготовлення хліба та хлібобулочних виробів:

2. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання розпорядження покласти на головного відповідального виконавця - головне управління економіки облдержадміністрації (О.Ткач).

3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови обласної державної адміністрації Василя Бруса.

Голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Михайло Вишиванюк


Асортимент хліба та хлібобулочних виробів, що користуються найвищим споживчим попитом, для виробництва яких використовуватиметься борошно із зерна державного інтервенційного фонду

1. Хліб вагою більш як 500 грамів, виготовлений з борошна, дріжджів, солі і води, без інших наповнювачів, з вмістом цукру і жиру не більше 2,0 відсотків кожного:

з борошна пшеничного вищого ґатунку;

з борошна пшеничного першого ґатунку;

з борошна пшеничного другого ґатунку;

з суміші борошна пшеничного вищого, першого та/або другого ґатунків;

з борошна житнього;

з суміші борошна пшеничного та житнього.

2. Батон вагою не менше 500 грамів, виготовлений з борошна, дріжджів, солі і води, без інших наповнювачів, з вмістом цукру і жиру не більше 5,0 відсотків кожного:

з борошна пшеничного вищого ґатунку;

з борошна пшеничного першого ґатунку;

з суміші борошна пшеничного вищого і першого ґатунків.

Джерело: Головне управління правової роботи та внутрішньої політики