друкувати


Ігор Зварич - Почесний заступник голови Івано-Франківської ОДА

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-02-22 02:00:20

У зв′язку з обранням Ігоря Зварича народним депутатом України голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Михайло Вишиванюк видав розпорядження №32, відповідно до якого Ігоря Теодоровича наділено повноваженнями Почесного заступника голови обласної державної адміністрації (поза штатом) «з віднесенням до цих повноважень спільно з ОДА здійснення функцій щодо взаємодії з центральними та місцевими органами виконавчої влади з питань соціально-економічного розвитку».

За Ігорем Зваричем збережено членство у колегії ОДА та інших дорадчих органах (за його згодою), утворених обласною державною адміністрацією.

Громадська приймальня народного депутата України Ігоря Зварича знаходитиметься у приміщенні ОДА, каб.456.

Довідково: Ігор Зварич – кандидат економічних наук (2006), доктор політичних наук (2009), заслужений економіст України (1994).

У ВРУ 5-го скликання очолював підкомітет з питань Конституції, конституційності законодавчих актів та конституційного судочинства Комітету з питань правової політики, з лютого 2007 р. – заступник голови цього комітету. Ігор Зварич був доповідачем (співдоповідачем) за 11 законопроектами і проектами постанов Верховної Ради України та автором чи співавтором 4 проектів Законів України, за участю центральних і місцевих органів державної влади і органів місцевого самоврядування розглянув понад 450 звернень громадян, організацій і установ.

У березні 1998 р. Ігоря Зварича нагороджено орденом «За заслуги» ІІІ ст. Упродовж 1998-2005 рр. працював заступником голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації, був одним із розробників Стратегії економічного і соціального розвитку Прикарпаття до 2011 року, а також ініціатором створення за підтримки обласного бюджету в кожному місті та районі бізнес-центрів – осередків подальшого розвитку в краї малого і середнього підприємництва.

Нагороджений Почесною грамотою Верховної Ради України, орденом Дружби народів (1979).

Джерело: Прес-служба голови Івано-Франківської ОДА