друкувати


Протягом доби у чергові частини міліції надійшла 131 заява

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-02-04 01:15:55

Упродовж минулої доби в міськрайоргани внутрішніх справ краю надійшла 131 заява і повідомлення про злочини та повідомлення, в тому числі пограбування, 19 крадіжок та хуліганство. За цей час правоохоронці розкрили 89 злочинів, 3 з яких пов’язані з незаконним обігом наркотиків. Співробітники підрозділів Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили 7 злочинів.

Співробітники верховинської міліції проводять перевірку за фактом пограбування 81-річної пенсіонерки. Як наразі, відомо, у листопаді минулого року на літню жінку напав 21-річний односельчанин та, заподіявши тілесні ушкодження, відкрито заволодів значною сумою грошей. За даним фактом проводиться перевірка.

У Рожнятівський райвідділ міліції напередодні вдень зателефонував мешканець одного з сіл і повідомив, що невідомі особи обрізають металеву сітку з габіонів берегоукріплення ріки. Правоохоронці оперативно виїхали на місце події та затримали двох місцевих мешканців, які намагалися скоїти крадіжку.

Тим часом у Тисменицькому районі співробітники служби дільничних інспекторів викрили жителя району, який «погаздував» у чужому дачному будинку. Злочинним здобутком зловмисника стали металеві вироби та інструменти.

А в обласному центрі працівники патрульної служби міліції затримали двох молодих івано-франківців, які переносили два металевих листи. В ході перевірки з’ясувалося, що метал зловмисники викрали з електрощитової на території школи. Також встановлено, що викрадені листи співучасники крадіжки мали намір здати на пункт прийому металобрухту.

За скоєння майнового посягання матиме проблеми із Законом і 52-річний мешканець обласного центру. Останній примудрився викрасти з балкону загального користування спортивний підлітковий велосипед.

Оперативники підрозділу боротьби з незаконним обігом наркотиків учора в обласному центрі викрили особу, яка торгувала наркотичними засобами. Зокрема, зафіксовано факт збуту 29-річним мешканцем Івано-Франківська наркотичного засобу «субітекс». Під час затримання цього чоловіка у нього було вилучено ще три аналогічних пакуночки з пігулки, а також гроші отримані внаслідок збуту наркотиків.

Минулої доби на Прикарпатті трапилася одна дорожньо-транспортна пригода, в якій одна людина отримала травми.

Джерело: СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області