друкувати


У Карпатах пройшов І етап змагань PRINGLES XTREME FREERIDE CUP-2011

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-02-03 10:00:14

З 28 по 30 січня українські фрірайдери підкорювали найдивовижніші схили Карпат. Адже саме на схилах Говерли проходив перший етап масштабних українських змагань PRINGLES XTREME FREERIDE CUP-2011.

Впродовж трьох днів спортсмени здобували перші рейтингові очки та боролися за призовий фонд.

Як планувалося, кваліфікаційні заїзди повинні були відбутися 28 січня. Однак через несприятливі погодні умови старт довелося перенести на наступний день. А от вже у суботу, 29 січня, погода сприяла вдалому початку змагань.
Приємна та дружня атмосфера, кажуть учасники, також допомагала створювати гарний настрій та стимулювала на видовищні райди.

Серед учасників, як ми писали раніше, була чемпіонка милого сезону, мешканка Івано-Франківська Катерина Чередниченко. На першому етапі Катерина показали другий результат.

- Свій виступ оцінюю середньо, розповідає Катерина Чередниченко, знаю, що могла набагато краще, але через відсутність снігу у Карпатах не мала змоги достатньо потренуватися», - розповідає Катерина Чередниченко.

- Ти розповідала раніше, що основними своїми суперницями вважаєш київських спортсменок. Як почуваєшся після зустрічі з ними?

- Дуже добре. Їх і суперницями вже тяжко назвати, бо бачимося не перший рік на змаганнях. А якщо в когось виходить проїхати краще за мене – на це приємно дивитися. Адже людина тренувалася, і в неї є чому повчитися.

- На змаганнях, мабуть, зустріла тих спортсменів-друзів, яких бачила наприкінці минулого сезону... Чи вдалося поспілкуватися з ними.

- Так, друзів цього разу було багато, поспілкуватися вдалося з багатьма. Приємно, що багато-хто вже брав участь в міжнародних змаганнях по фрірайду закордоном, тому було цікаво послухати.

- Це був перший етап PRINGLES XTREME FREERIDE CUP-2011, а коли відбудеться наступний старт?

- Сподіваюся, що вже буде достатньо снігу і я робитиму виїзди на Говерлу, Драгобрат частіше. Там відпрацьовуватиму техніку катання і готуватимуся до наступного етапу, який відбудеться в 20-х числах лютого.

Переможці першого етапу PRINGLES XTREME FREERIDE CUP:



Чоловіки/лижі

1. Гапко Микита

2. Шкарпет Андрій (Росія)

3. Овчаренко Олександр

Чоловіки/сноуборд


1. Краснящих Василь

2. Демин Андрій

3. Алехін Микола

Жінки/лижі


1. Андреєва Ірина

2. Чередниченко Катерина

3. Пережилова Богдана

Жінки/сноуборд

1. Бабарикіна Юлія (Росія)

2. Юрош Ірина

3. Андреєва Людмила

Джерело: sport.if.ua