друкувати


У Західному ОК розпочалася першість із футзалу

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-02-01 04:00:49

1 лютого у Львові, у приміщенні спортивного залу Навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України стартували змагання із міні-футболу серед управлінь, відділів, служб та підлеглих військових частин оперативного командування.

У цьому спортивному заході взяли участь понад 60 військовослужбовців, працівників ЗС України. За словами начальника служби фізичної підготовки і спорту Західного ОК полковника Вадима Климовича, у цьому році, у рамках програми популяризації фізичного виховання та спорту, у фут зальній першості дозволено також брату участь дітям військовослужбовців, яким виповнилося 16 років.

Перед початком змагань капітани команд провели жеребкування та заповнили необхідну документацію. За почесне право посісти найвищу сходинку п’єдесталу пошани змагатимуться 6 команд по 10 осіб. Це, зокрема, команди управління штабу Західного ОК, управління логістики та територіального управління, дві команди зв’язківців та військовослужбовці 79 окремого батальйону управління.

За спортивною традицією змагання розпочалися із загального шикування, виконання Державного гімну України. Капітан команди, яка стала переможницею у минулому сезоні, а це команда військовослужбовців управління штабу оперативного командування, отримав почесне право підняти Державний Прапор України.

- Серед військовослужбовців нашого оперативного командування є багато прихильників міні-футболу. Щотижня упродовж року відбуваються тренування. Команди вже зіграні й налаштовані на цікаву та запеклу боротьбу. Найкраща команда цього року отримає кубок від командувача Західного ОК, медалі та грамоти. Буде й спеціальний приз для найвправніших футболістів. Нагородження переможців та офіційне закриття змагань ми плануємо провести 23 лютого – у День захисника Вітчизни. – повідомив полковник Вадим Климович.

Автор: Майор Володимир СКОРОСТЕЦЬКИЙ, Регіональний медіа-центр МО України (м.Львів)