друкувати


Апарати районних державних адміністрацій не зазнають кадрових скорочень

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-02-01 03:00:12

31 січня у коментарі місцевим журналістам по завершенні спільного засідання колегії Івано-Франківської облдержадміністрації і президії обласної ради Михайло Вишиванюк запевнив, що апарати районних державних адміністрацій області «не зазнають кадрових скорочень, оскільки там і так працює по 19 осіб, разом з прибиральницею, сторожами, водіями».

У той же час, за словами голови облдержадміністрації, окремі обласні структурні підрозділи будуть скорочені. Це стосується, в першу чергу, дублюючих структур. До таких Михайло Вишиванюк зараховує управління з питань надзвичайних ситуацій. «Коли щось трапляється, я телефоную одразу в Головне управління МНС, - каже голова ОДА. – З управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи зробимо відділ при облдержадміністрації, який буде контролювати роботу МНС в області».

Зменшиться кількість сільських рад. Їх буде ліквідовано у тих селах, де, за словами голови ОДА, «залишилося по 15 осель».

Щодо об′єднання Калуських міської та районної рад, то, як наголосив Михайло Вишиванюк, «для розвитку сфери медицини це є правильним кроком. А ось освіта працюватиме так, як і раніше».

Джерело: Прес-служба голови Івано-Франківської ОДА