друкувати


В Управлінні СБУ в Івано-Франківській області пройшов “День відкритих дверей” для абітурієнтів

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-01-31 05:41:10

В Управлінні СБУ в Івано-Франківській області відбувся “День відкритих дверей” для випускників 2011 року, що мають на меті вступити до вищих навчальних закладів СБУ та обрати для себе непросту, але почесну працю в українській спецслужбі із захисту інтересів Батьківщини.

Захід зібрав майже повний актовий зал абітурієнтів та їх батьків, які бажали дізнатися більше про умови вступу до Національної академії СБ України імені Івана Богуна в м. Києві та Інституту підготовки юридичних кадрів для СБ України Національної юридичної академії України імені Ярослава Мудрого в м. Харкові.

Захід відбувався в інтерактивному режимі. На екрані демонструвалися слайд-презентація, фотографії, та два відеофільми, що ілюструють діяльність СБУ та її навчальних закладів. Присутні мали можливість поставити запитання до співробітників відділу кадрового забезпечення, які проводили захід.

Присутніх ознайомили з метою та засадами діяльності Служби безпеки України, місцем, що посідають навчальні заклади у системі СБУ, їх навчальною та науковою роботою, вимогами, що висуваються до курсантів Національної академії СБУ та Інституту підготовки кадрів для СБУ, якостями, якими повинен володіти майбутній співробітник Служби безпеки України

Абітурієнти дізналися, що брати участь у конкурсі на вступ до вищих навчальних закладів СБУ можуть громадяни України віком від 17 до 21 року, патріоти України, готові дотримуватися статутів Збройних Сил України, що володіють високими моральними та інтелектуальними якостями, фізично та психологічно витривалі. Для вступу необхідно подати заяву у регіональне Управління СБ України, де можна отримати детальну інформацію про правила прийому до навчальних закладів СБУ.

На завершення заходу, співробітники відділу кадрового забезпечення УСБУ провели екскурсію до музею Управління, де гості ознайомилися з експозицією з історії та сьогодення регіонального органу СБУ. Саме у цьому приміщенні, в урочистій обстановці, приймають присягу на вірність Україні нові співробітники Управління Служби безпеки України в Івано-Франківській області.

Джерело: Прес-група Управління СБ України в Івано-Франківській області