друкувати


Федерація боксу України відзначила прикарпатців

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-01-29 09:00:58

Днями у Києві пройшла церемонія нагородження найкращих боксерів, тренерів та діячів у вітчизняному любительському боксі. Урочистості провела Федерація боксу України.

Почесні відзнаки подяки та подарунки отримали найкращі діячі за підсумками 2010 року. Серед нагороджених були й представники прикарпатського боксу.

Одною з найвищих нагород, золотим знаком та подякою Федерації боксу України нагородили віце-президента Івано-Франківської Федерації боксу Андрія Савчука. Срібні знаки Федерації боксу України отримали тренери Володимир Вострецов та Анатолій Мушій з Івано-Франківська. Президент нашої обласної федерації Ігор Халаменда та віце-президент Іван Данилишин отримали подяки ФБУ та цінні подарунки.

Федерація боксу України також оприлюднила рейтинг кращих обласних боксерських федерацій нашої держави. Обласні осередки поділили на три групи. Третє місце у другій групі зайняла Івано-Франківська обласна федерація боксу.

"На Прикарпатті є багато людей, які стараються зробити для боксу якомога більше, — розповів кореспонденту sport.if.ua Андрій Савчук. — Це фанати боксу. Ми усіма силами підтримуємо аматорський бокс, адже це підживлення професійному боксу".

За словами віце-президента, нині все більше людей виявляють бажання підтримувати починання обласної федерації. "Цього року ми можемо побачити на Прикарпатті непересічні боксерські події, — говорить Андрій Савчук. — Головне, аби було бажання і фінансування".

Джерело: sport.if.ua