друкувати


М.Вишиванюк побував на обласному форумі лідерів учнівського самоврядування

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-01-28 11:00:14

В Івано-Франківському центрі патріотичного виховання імені Степана Бандери відбувся обласний форум лідерів учнівського самоврядування під гаслом «Від учнівського самоврядування – до управління державою». Його юні учасники акцентували увагу на важливості виховання у сучасної молоді потреби у самореалізації та збереженні духовних цінностей.

«Я дивлюся на вас і вірю в те, що у нашої держави – прекрасне майбутнє, - наголосила, вітаючи присутніх на форумі молодих людей, начальник головного управління освіти і науки ОДА, депутат обласної ради Зінаїда Болюк. - Адже ви маєте критичний розум, добрі знання та бажання працювати».

Молодь, як прозвучало на пленарному засіданні Форуму, цікавиться усіма сферами життя׃ освітою, наукою, культурою, мистецтвом, екологією. На підтвердження цього було представлено чимало молодіжних проектів, спрямованих на удосконалення зазначених сфер.

Зацікавленість проектами ініціативних прикарпатських школярів виявив голова облдержадміністрації. «Я отримав величезне моральне задоволення, побувавши тут, - поділився враженнями із журналістами Михайло Вишиванюк. – Бачу, що Україна має велике майбутнє. Всі, більше десятка молодіжних проектів, заслуговують на увагу та підтримку. І ми будемо їх підтримувати. Всі без винятку».

Голова облдержадміністрації доручив головному управлінню освіти і науки розробити графік проведення подібних молодіжних форумів та пообіцяв й надалі брати у них участь.

Джерело: Прес-служба голови Івано-Франківської ОДА