друкувати


Івана Данилишина обрали до виконкому Федерації боксу України

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-01-27 04:57:22

Днями Прикарпаття отримало свого представника у виконкомі Федерації боксу України. На засіданні ФБУ 21 січня до складу цього органу шляхом відкритого голосування членами виконкому до цього органу обрали заслуженого тренера України, віце-президента Івано-Франківської обласної федерації боксу коломиянина Івана Данилишина.

Після повернення Данилишина зі столиці кореспондент sport.if.ua розпитав його про те, що чекає його на новій посаді.

"Цього року Івано-Франківську обласну федерацію боксу визнали однією з кращих в Україні. Федерація боксу України розцінює на наш регіон як дуже перспективний у боксі, — розповідає Іван Данилишин. — Останнім часом наша обласна федерація та Федерація боксу України налагодили дуже плідну співпрацю. Минулого року на Прикарпатті ми провели міжнародні зустрічі української боксерської збірної з командами Франції та Марокко. Тому те, що до виконкому обрали представника Прикарпаття, є своєрідним визнанням наших здобутків".

За словами віце-президента нашої обласної федерації, нині в українському боксі є багато проблем, які потребують вирішення. Саме для цього був створений і працює виконком ФБУ. Цей колегіальний орган збирається близько раз на місяць та обговорює стан справ у різних регіонах України, події, що відбулися та плани на майбутнє. До складу виконкому Федерації боксу України входить еліта боксу нашої країни: заслужені тренери України, заслужені майстри спорту, керівники спортивних організацій, тощо.

Джерело: sport.if.ua