друкувати


У Надвірній відбувся чемпіонат Івано-Франківської області з самбо

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-01-26 05:00:35

Цими вихідними, 22-23 січня, Надвірна приймала чемпіонат області з боротьби самбо. За результатами змагань перше командне місце очікувано зайняли господарі, на друге місце піднялися самбісти з Рожнятова, третіми стали спортсмени Тисменицького району.

Про свої враження від чемпіонату, відкриття цих змагань кореспонденту sport.if.ua розповів заслужений тренер України Євген Боднарук.

"Відзначив би хороших спортсменів з Рожнятова та їхнього тренера Василя Визновича, — говорить Євген Боднарук. — Він привіз команду в повному складі. Також варто відмітити тренера Богдана Кравціва, який постійно виставляє свою команду на обласні змагання".

Добре себе зарекомендувала представниця Рожнятова Віра Люльчак. У вазі до 70 кг вона стала чемпіонкою області, її включили у команду Надвірнянської СДЮШОР "Нафтохімік Прикарпаття", і нині спортсменка готується до виступу на майбутньому чемпіонаті України.

Високий рівень показали спортсмени з Тисменицького району. За словами Євгена Боднарука, багато в чому це заслуга Василя Дзудили, у минулому майстра спорту з самбо, призера чемпіонатів України. Він очолює місцевий районний спорткомітет.

Підтвердив свій клас іванофранківець Мар’ян Мельничук, чемпіон у вазі до 52 кг. Підопічний тренера Юрія Олійника у грудні минулого року на чемпіонаті України з самбо він був третім.

"Варто також відзначити молодого тренера з Івано-Франківська Віталія Данилика, — каже Євген Боднарук. — Незважаючи на те, що він тільки починає свій шлях на цій ниві, але вже привозить на змагання багато дітей і подає великі надії".

Джерело: sport.if.ua