друкувати


З початку 2011 року на території Івано-Франківщини виникло 83 пожежі

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-01-25 02:15:04

За інформацією прес-служби Управління МНС в області за минулу добу на території Івано-Франківщини виникло 3 пожежі, одну людину врятовано.

24 січня близько 15-ої години в обласному центрі по вулиці Галицькій виникла пожежа в ванній кімнаті однієї із житлових квартир. Вогнем було знищено двері ванної кімнати, речі домашнього вжитку, пошкоджено меблі. Під час гасіння пожежі працівниками пожежно-рятувальної служби врятовано 69-річну домовласницю. Причина виникнення пожежі – порушення правил експлуатації побутових електроприладів.

Того ж дня в Івано-Франківську по вулиці Володимира Великого виникла пожежа в електрощитовій в підвальному приміщенні одного із житлових будинків. Вогнем пошкоджено електричну шафу. Причина виникнення пожежі – коротке замикання ввідного силового електрокабеля.

Загалом з початку 2011 року на території Івано-Франківщини виникло 83 пожежі, у вогні  загинуло 10 осіб.

Шановні мешканці області! Управління МНС України в Івано-Франківській області звертається до Вас з проханням бути обережними у поводженні з вогнем, дбати про безпеку свого життя та оточуючих Вас людей.

Пам'ятайте: людська необережність у поводженні з вогнем, порушення правил пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності в побуті - від цього один крок до біди.

Джерело: Управління МНС України в Івано-Франківській області