друкувати


Прикарпаття: Про обласний зведений аварійно-рятувальний загін

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-01-25 11:15:57

З метою оперативного здійснення аварійно-рятувальних заходів, дієвого реагування на надзвичайні ситуації техногенного і природного характеру в області затверджено новий склад сил та засобів обласного зведеного аварійно-рятувального загону.

Управлінню з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи ОДА доручено відкоригувати план приведення в готовність зазначеного загону; здійснювати періодичні перевірки готовності підрозділів обласного зведеного аварійно-рятувального загону до дій за призначенням.

Крім того, до 15.02.2011р. буде уточнено склад сил та засобів міських та районних аварійно-рятувальних загонів.

Керівникам підрозділів підприємств, установ та організацій, від яких виділяються підрозділи у зазначений загін, доручено до 15.02.2011р. відпрацювати і постійно коригувати документацію щодо складу, оповіщення, збору та приведення в готовність своїх підрозділів; у визначені терміни забезпечити готовність підрозділів, включених до складу загону, підтримувати техніку у технічно справному стані; створити запас пально-мастильних матеріалів для техніки з розрахунку не менше, ніж на три доби.

Голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Михайло Вишиванюк