друкувати


Олександр Сич провів нараду з керівниками районних ЗМІ

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-01-21 03:15:11

20 січня 2011 року голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич провів нараду з керівниками районних засобів масової інформації Івано-Франківської області. На нараді розглядалося питання про налагодження співпраці між обласною радою та районними і міськими газетами і телебаченнями.

Олександр Сич запропонував місцевим засобам масової інформації заключити з Івано-Франківською обласною радою договори про співпрацю.

“Ми зацікавлені в повному і оперативному висвітленні діяльності обласної ради, її органів та місцевого самоврядування загалом”, - сказав голова Івано-Франківської обласної ради.

“Ми будемо надавати фінансування районним ЗМІ через обласну програму  розвитку місцевого самоврядування в Івано-Франківській області на 2011-2015 роки, у якій висвітлення роботи обласної ради та її органів виокремлено в спеціальну підпрограму”, - повідомив Олександр Сич керівникам місцевих ЗМІ.

“Розвиток місцевого самоврядування є одним з пріоритетів в роботі Івано-Франківської обласної ради шостого демократичного скликання. Ми зацікавлені в прозорості і максимальній публічності діяльності рад різних рівнів і їх депутатів. Тому будемо надавати місцевим засобам масової інформації максимально можливу підтримку і сприяти покращенню їх матеріально-технічної бази”, - сказав голова обласної ради.

Джерело: www.orada.if.ua