друкувати


Подарунок до Дня Соборності України отримали 20 прикарпатських інвалідів

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-01-21 05:30:57

Гарний подарунок до Дня Соборності України отримали 20 прикарпатців, серед яких інваліди війни та загального захворювання.

Напередодні свята, 21 січня, на площі перед адміністративним будинком заступник голови Івано-Франківської облдержадміністрації Роман Іваницький та перший заступник голови обласної ради Василь Гладій вручили їм та представникам їхніх родин ключі від спецавтомобілів «Таврія».

Як зазначив заступник голови облдержадміністрації Роман Іваницький, кошти для придбання транспорту виділені урядом згідно програми Президента Віктора Януковича «Україна для людей». Наразі для Прикарпаття ця сума складає півтора мільйона гривень.

До Міжнародного Дня інвалідів власниками новеньких авто вже стали 14 мешканців області, які перебували на черзі в Головному управлінні праці та соціального захисту облдержадміністрації.
А через тиждень ключі від «Таврій» отримають ще стільки ж прикарпатців.

«Це реальна допомога для тих інвалідів, які роками перебували в черзі, – підкреслив Роман Іваницький. – На 2011 рік урядом також передбачено кошти для придбання спецавтомобілів. Для порівняння – у 2009 році Івано-Франківська область отримала лише чотири таких авто».

Джерело: Прес-служба голови Івано-Франківської ОДА