друкувати


Огорожу, збиту «автокамікадзе» відремонтують до кінця тижня

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-01-21 09:30:03

До кінця цього тижня керівники управління житлово-комунального господарства Івано-Франківського міськвиконкому та міського відділу МВС повинні вирішити питання щодо відновлення вуличної огорожі по вулиці Мазепи, пошкодженої в ході дорожньо-транспортної пригоди, що сталася близько двох тижнів тому з вини водія автомобіля «БМВ». Таке доручення їм дав міський голова обласного центру Віктор Анушкевичус.

Як повідомив начальник управління ЖКГ Василь Білик, проблему досі не вирішено через неузгодженість справ з органами внутрішніх справ. «Ми звертались до міліції, – зазначив пан Білик під час вівторкової оперативної наради у мера, – а вони кажуть: то ваші проблеми – розбирайтесь. Ми можемо дати вам адресу винної особи».

В свою чергу, заступник начальника Івано-Франківського міськвідділу УМВС підполковник міліції Андрій Прусак мотивував таку ситуацію тим фактом, що комунальники звертались до чергового по міськвідділу, а не до керівництва підрозділу і запевнив, що жодних проблем з вирішенням даної ситуації немає.

Автор: Сергій БІЛИЙ