друкувати


Пластовий «Оскар» не гірший за американський

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-01-18 02:30:58

Найкращі учасники Івано-Франківської станиці Національної скаутської організації України «Пласт» отримали 16 січня своє законне визнання. В цей день в актовій залі Івано-Франківського центрального народного дому проходила церемонія вручення … «Оскара». Так, так!

Саме уславлена статуетка, яка стала популярна в народі завдяки щорічній премії Американської кіно академії стала праобразом для щорічної премії прикарпатських пластунів. І хоча пластовий Оскар зроблений зовсім не з золота, радість від його отримання могла сміливо конкурувати з тією, що виявляють нагороджені кінозірки.

Цьогорічний пластовий «Оскар» традиційно вручався в кількох номінаціях. Серед них: кращі старшопластун і старшопластунка, кращі новацький і юнацький виховники, кращі юнак та юначка, кращий старшопластунський курінь, краща таборова футболка, кращі пластові акція і гурток, пластовий мачо та міс глазур та інших.

Перед початком церемонії увазі її учасників було запропоновано ярмарок з продажу виробів ужиткового мистецтва та смачних страв, виготовлених українськими скаутами власноруч, а паузи між нагородженнями заповнили музичні та театралізовані номери у виконанні виплеканих у «Пласті» молодих талантів.

Автор: Сергій БІЛИЙ