друкувати


"Динамо" не збирається викупляти трансфер Алієва за 11 млн євро

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-01-17 01:19:44

Київське "Динамо" не збирається викупляти трансфер півзахисника Олександра Алієва за 11 мільйонів євро. А саме таку суму хоче отримати за гравця збірної України президент "Локомотива" Ольга Смородська.

"Поки ніякої ясності про подальшу долю Алієва немає. І я не впевнена, що Саша піде саме в київське "Динамо". "Локомотив" повинен виплатити транш у 4 мільйони євро до 28 лютого. У нас достатньо часу, щоб продати Алієва в якийсь інший клуб, а з виручених грошей погасити заборгованість", - розповіла Смородська в інтерв'ю "Спорт-Експресу".

За словами Смородської, крім "Динамо" Алієвим цікавляться ще декілька клубів, які президент "Локо" не назвала.

Очевидно тільки одне: в "Локомотиві" Алієв вже не гратиме. Це підтвердила і Смородська.

"Те, що Алієв не хоче грати в "Локомотиві", очевидно. А я, як президент клубу, повинна вжити заходів для того, щоб у колективі не залишалося байдужих людей. Команда повинна бути єдиним цілим, родиною. Інакше успіху їй не досягти. Тому будемо намагатися працевлаштувати Сашка в інший клуб. А що з цього вийде, побачимо", - заявила Смородська.

Нагадаємо, що "Динамо" хоче повернути Алієва безкоштовно. Це трапиться у тому випадку, якщо "Локомотив" вчасно не виплатить другий транш за трансфер Алієва.

Джерело: ТСН