друкувати


Побороти чуму ХХІ століття

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-01-14 04:00:15

З метою протидії поширенню наркоманії, боротьби з незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів в області утворено обласний комітет боротьби з наркоманією, який очолив заступник голови облдержадміністрації Роман Іваницький.

Відповідне розпорядження № 915 підписав голова Івано-Франківської облдержадміністрації Михайло Вишиванюк

Головам РДА і міськвиконкомів міст обласного значення доручено в місячний термін створити міські та районні комітети боротьби з наркоманією.

Крім того, при ОДА створено робочу групу з питань реалізації державних заходів щодо протидії поширенню алкоголізму та наркоманії.

«Обласний комітет боротьби з наркоманією утворений з метою забезпечення спрямування і координації зусиль органів виконавчої влади і громадських організацій області для боротьби з наркоманією як соціальним явищем.

Основними завданнями Комітету є: розроблення заходів щодо забезпечення реалізації державної політики та контролю за вживанням наркотиків в області; координація діяльності зацікавлених органів виконавчої влади та громадських організацій з питань протидії зловживанням наркотичними засобами та їх незаконному обігу; організація підготовки та виконання програм запобігання незаконному обігу наркотичних засобів; організація підготовки та внесення в установленому порядку пропозицій про вдосконалення законодавчих та інших нормативних актів, спрямованих на протидію зловживанням наркотичними засобами та їх незаконному обігу».

З «Положення про обласний комітет боротьби з наркоманією»

Джерело: Головне управління правової роботи та внутрішньої політики