друкувати


Прикарпатські самбісти успішно виступили на молодіжному чемпіонаті

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-01-12 05:30:55

У той час, як більшість з пересічних українців готувалися до новорічних свят, спортсмени продовжували свій змагальний шлях. Так, у Києві в кінці грудня проходив молодіжний чемпіонат України з боротьби самбо.

Прикарпатські борці здобули цілу низку нагород. Про змагання нашому кореспонденту розповів заслужений тренер України Євген Боднарук.

У різних вагових категоріях чемпіонами стали Ірина Губ’ян, Надія Кретова, Марія Остап’юк, Михайло Ілитчук. Другою була Христина Гунда. Бронзові медалі завоювали Ольга Галушка, Лідія Гринішак, Уляна Федяк, Ігор Костів, Павло Голоднюк, Микола Шовгенюк, Іван Терпеливець, Олександр Галушка та Юрій Пожар.

За словами Євгена Боднарука, доволі важко було Михайлу Ілитчуку, призерові чемпіонатів Європи та світу. У його ваговій категорії до 56 кг конкурувало особливо багато спортсменів. А для студентів Надвірнянського транспортного коледжу Ігоря Костіва та Павла Голоднюка їхні бронзові медалі стали першими нагородами на змаганнях такого рівня.

Відзначив Євген Боднарук і виступ Надії Кретової та Марії Остап’юк. Наші призерки чемпіонатів світу та Європи вчергове довели свій високий клас.

Джерело: sport.if.ua