друкувати


Збірна України з боксу приїхала до Коломиї

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-01-11 04:30:40

Одразу після свята Різдва закінчився відпочинок для провідних українських боксерів. Позавчора, 8 січня, у Коломиї розпочався навчально-тренувальний збір чоловічої Олімпійської збірної команди України.

Детальніше про подію нашому кореспонденту розповів віце-президент обласної федерації боксу, заслужений тренер України Іван Данилишин.

Загалом тренуватися до Коломиї приїхали близько 50 спортсменів та тренерів. Серед боксерів — кращий боксер світового рейтингу AIBA-2010, Олімпійський чемпіон, чемпіон Європи та світу Василь Ломаченко, чемпіон Європи, призер світу Олександр Усік, чемпіон Європи Георгій Чигаєв, призер чемпіонату Європи, фіналіст чемпіонату світу Роман Капітоненко, призер чемпіонату Європи Олександр Ключко.

За час перебування у Коломиї боксери на тренуваннях працюватимуть зі снарядами, "залізом", бігатимуть кроси, тощо. Крім цього на них чекають поїздки до Шешор, ТК "Буковель".

Тренувальний збір в Коломиї для наших боксерів є першим етапом підготовки до цьогорічного чемпіонату світу. До члова, на світовому форумі боксери будуть боротися за ліцензії на літню Олімпіаду в Лондоні 2012 року.

Джерело: sport.if.ua