друкувати


Профілактична операція “Зимовий курорт”

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-01-05 04:54:14

На виконання розпоряджень ДПА України та ДПА в Івано-Франківській області щодо проведення профілактичної операції «Зимовий курорт», ДПІ в Косівському районі  створено робочу групу для проведення перевірок суб’єктів господарювання, які здійснюють діяльність в сфері послуг по організації дозвілля туристів, в сфері громадського харчування, виробництва продуктів харчування, готельного бізнесу та зеленого туризму.

 В рамках вищевказаної операції  перевірено 18 суб'єктів господарської діяльності, у 8-ми з яких виявлено порушення та застосовано фінансові санкції на загальну суму 15,2 тис.грн та складено 8 протоколів  про адміністративні правопорушення.

Зокрема, при проведенні перевірки приватного підприємця “М” встановлено невідповідність готівки  в касі та недотримання максимальних цін на тютюнові вироби, чим порушено п.13 ст.3 Закону України “Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг” №265/95-ВР від 06.07.1995р. із змінами та доповненнями та ст.15 Закону України від 19.12.1995р. №481/95-ВР “Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів” із змінами та доповненнями. За результатами перевірки застосовано фінансових санкцій на загальну суму 3,0 тис.грн.

Джерело: ДПІ в Косівському районі