друкувати


Коломийська ОДПІ провела семінар з роз’яснення Податкового кодексу в Гвіздці

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-12-30 08:46:19

В приміщенні Гвіздецької селищної ради працівники Коломийської ОДПІ провели семінар по обговоренню норм Податкового кодексу України.

Розпочав семінар заступник начальника Коломийської ОДПІ Олександр Федик із основних принципів податкового законодавства України та ознайомив присутніх з важливими змінами, які прийшли разом із податковим документом країни. Проінформував також учасників семінару про функціонування консультаційного пункту з роз‘яснення норм Податкового кодексу.

Начальник управління оподаткування юридичних осіб Любов Пазюк роз‘яснила платникам про основні зміни в адмініструванні податку на прибуток, які наберуть чинності з 1 квітня 2011 року, роз’яснила про нововведення по податку на додану вартість та місцевих податках і зборах.

Детальніше на питаннях щодо податку на доходи фізичних осіб, зупинилилася начальник відділу контрольно-перевірочної роботи управління оподаткування фізичних осіб Світлана Новосад.

Начальник відділу масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян Наталія Максим‘юк розповіла про порядок оскарження рішень контролюючих органів, а саме про введення з 1 січня 2011 року дворівневої системи оскарження рішень контролюючих органів. Довела до відома присутніх про підвищення розміру штрафних санкцій за порушення норм Податкового кодексу в частині неподання або несвоєчасне подання декларацій, облікових даних платників податків.

Джерело: Коломийська ОДПІ