друкувати


Коломийська ОДПІ роз’яснювала норми Податкового кодексу в Печеніжині

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-12-27 02:51:05

23 грудня 2010 року в залі засідань Печеніжинської селищної ради фахівці Коломийської ОДПІ провели семінар для платників податків на тему: «Податковий кодекс: новації в обчисленні та адмініструванні податків».

Із вступним словом до учасників семінару звернувся заступник начальника Коломийської ОДПІ Олександр Федик, який зазначив, що Податковий кодекс України розроблено на виконання Програми економічних реформ Президента України. Даний документ має на меті забезпечити стабільність оподаткування, рівність усіх платників податків перед законом та досягнути стабільного економічного розвитку.

Фахівці Коломийської ОДПІ розповіли про зміни та нововведення, які передбачені Податковим кодексом України з 01.01.2011 року, а саме: загальні положення та адміністрування податків і зборів у Податковому кодексі; механізм обчислення та сплати податку на прибуток підприємств; податок на додану вартість у нових умовах його адміністрування; про оподаткування фізичних осіб; інші податки та збори, які передбачені Податковим кодексом; податковий контроль; основні нормативні вимоги щодо погашення прострочених податкових зобов’язань, про порядок оскарження рішень органів державної податкової служби.

Проінформовано платників податків про функціонування в інспекції консультаційного центру з роз’яснення норм Податкового кодексу України

Під час семінару фахівці Коломийської ОДПІ відповіли на ряд запитань, які задавали платники податків.

Присутні на семінарі платники отримали буклет в допомогу бухгалтеру «Основні положення Податкового кодексу України».

Джерело: Коломийська ОДПІ