друкувати


Підбито підсумки роботи органів державної податкової служби за 11 місяців 2010 року

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-12-17 04:09:03

17 грудня 2010 року відбулось розширене засідання колегії ДПА в області, на якому підбито підсумки роботи органів державної податкової служби за січень-листопад 2010 року та розроблено заходи із забезпечення надходжень платежів до бюджетів усіх рівнів у 2010 році.

Доповідаючи з цього питання голова ДПА в області Віктор Рахміль зазначив, що за 11 міс. ц.р. органи державної податкової служби Івано-Франківської області у співпраці з платниками податків забезпечили надходження податків і зборів до Зведеного бюджету України у розмірі 2679,5  млн. грн., що на 321,0 млн. грн. або 13,6 відс. більше, ніж за відповідний період минулого року.

Віктор Григорович також зазначив, що позитивну динаміку бюджетних надходжень проти відповідного періоду минулого року вдалося досягти завдяки виводу з тіні та залучення до сплати податків окремих великих підприємств.

На колегії також розглянуті питання щодо комплексного відпрацювання сум, включених платниками ПДВ до податкового кредиту, роботи із розгляду первинних і повторних скарг (заяв) платників податків,  організації роботи з розгляду звернень громадян за 11 місяців 2010 року та щодо протидії корупції, вжиття заходів щодо усунення причин та умов, що сприяють корупції у податкових органах.

За результатами засідання колегії прийняті відповідні рішення, спрямовані на використання резервів щодо збільшення надходжень до бюджетів всіх рівнів, в т.ч. щодо відпрацювання  платників податків в рамках проведення операції «Бюджет» та подальшої роботи щодо легалізації виплати заробітної плати найманим працівникам.

Джерело: ДПА в Івано-Франківській області