друкувати


Володимир Ар’єв відкрив громадську приймальню в Коломиї і відновлює «Закриту зону»

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-12-10 11:25:16

Автор низки резонансних журналістських розслідувань, відомий в Україні тележурналіст і депутат Володимир Ар’єв перебував 8 грудня з робочим візитом на Прикарпатті.

Журналіст прибув в нашу область разом зі своїм колегою по депутатській діяльності, лідером Європейської партії України Миколою Катеринчуком. Депутати відвідали міста Долину, Івано-Франківськ та Коломию, де зустрілись з активами місцевих структур Європейської партії, вивчили хід реалізації програми «Народний адвокат».

В Коломиї, крім того, Володимир Ар’єв взяв участь у відкритті власної громадської приймальні, діяльність якої, з його слів, буде спрямована не тільки надання допомоги місцевим мешканцям, а й на проведення політики з об’єднання усіх демократичних сил на районному рівні. Саме з районного та обласного рівнів, на думку, журналіста, має відбутись створення єдиного всеукраїнського опозиційного фронту. При цьому Галичині в даному контексті відводиться особлива місія, оскільки, як стверджує пан Ар’єв, саме галичани завжди виступали об’єднавчою силою.

Депутат також заявив, що має намір в недалекому майбутньому відновити телепрограму журналістських розслідувань «Закрита зона», автором якої він є. В необхідності повернення до зазначеного телепроекту його переконало вивчення громадської думки з даного приводу серед користувачів соціальних інтернет-мереж, зокрема найпоширенішої в світі мережі “Facebook”. Пан Ар’єв не виключає, що робитиме відновлений телепроект у співпраці з програмою юридичної допомоги населенню «Народний адвокат», яка впроваджується Європейською партією України. Ідею поєднання двох проектів підказав журналісту лідер українських «європейців» Микола Катеринчук.

Автор: Сергій БІЛИЙ