друкувати


День армії відзначили з військовим лоском, але без зайвого пафосу

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-12-07 12:00:52

Золотом зірок на погонах, сріблом медалей та яскравими барвами шевронів осяялась 6 грудня глядацька зала Івано-Франківської обласної філармонії. Тут з самого ранку відбувались урочистості з нагоди Дня Збройних сил України.

Офіцери і прапорщики, військовослужбовці контрактної та строкової служби, ліцеїсти Прикарпатського військово-спортивного ліцею і ветерани військової служби, представники органів влади і духовенство – всі, хто вважає себе причетним або просто небайдужим до Збройних сил України прийшли сьогодні сюди, щоб привітати мужніх захисників Вітчизни і побажати їм чесно і віддано виконувати службові обов’язки, берегти та примножувати обороноздатність нашої країни.

Прибулі на свято Івано-Франківський міський голова Віктор Анушкевичус, заступник голови облдержадміністрації Василь Брус та командування Івано-Франківського віськового гарнізону нагородили найбільш сумлінних військовослужбовців та працівників Збройних сил грамотами та подяками, після чого на учасників святкових заходів чекало музичне привітання від артистів Центрального народного дому обласного центру.

Автор: Сергій БІЛИЙ