друкувати


Відбулися загальні збори членів Федерації легкої атлетики Івано-Франківщини

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-12-02 09:30:49

1 грудня відбулися загальні збори членів Федерації легкої атлетики Івано-Франківської області. Згідно зі статутом такі збори відбуваються раз в два роки, в яких беруть участь представники міст та районів області, де культивується легка атлетика.

На зустрічі легкоатлетичної громади підбивалися підсумки роботи ФЛАО за звітний період. Також важливим питанням зборів було обрання нового складу Ради федерації, оскільки попередній склад вичерпав себе і не вів активну спортивну діяльність.

«З попереднього складу ради федерації ми залишили 10 активних осіб та обрали ще 7 членів. Так сьогодні раду представляють відомі тренери області, директори спортивних шкіл, працівники спорткомітету, вищих навчальних закладів міста, а також легкоатлет Роман Бублик. Варто відзначити, що віце-президентом ради ми обрали Українця А.І., викладача кафедри фізичного виховання Медичного університету, молоду людину, на яку ми покладаємо великі надії у роботі федерації. Ми намагаємося працювати по принципу омолодження та активності людей.

Також ми визначили тренерську раду в складі 16 осіб, обрали старшого тренера Івано-Франківської області – це Кривоніс М.Я., а також старших тренерів у напрямках легкої атлетики, узгодили ревізійну комісію та суддівську колегію», - розповів Президент ФЛАО Віталій Матешко.

Серед питань, що піднімалися на загальних зборах федерації, важливим пунктом було затвердження календаря спортивно-масових заходів ФЛАО на 2011 рік. Так, окрім звичних змагань, федерація планує провести новорічний чемпіонат області з легкої атлетики, який відбудеться 28-29 грудня. Також у 2011 році федерація ставить за мету відновити проведення легкоатлетичного пробігу до Дня незалежності України (19-24.08), та звернути увагу на впорядкування проведення всіх спортивних заходів.

Федерація ставить перед собою багато завдань, тому вже в новому складі, сподівається керівництво, підніме легку атлетику в області на новий якісний рівень.

Джерело: sport.if.ua