друкувати


Івано-Франківська обласна федерація боксу відзначила своїх переможців

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-11-25 02:30:23

Днями в офісі федерації боксу Івано-Франківської області вшанували прикарпатських боксерів, які здобули медалі на престижних змаганнях. Винуватцями урочистостей стала коломиянка Анна Рогович, яка перемогла на Кубку України та іванофранківець Володимир Марценюк і Тарас Криштофович з Коломиї, які здобули відповідно «золото» та «срібло» на престижному міжнародному турнірі в Білій Церкві.

Привітати переможців та їхніх тренерів зібралися віце-президенти обласної федерації боксу Іван Данилишин, Андрій Савчук та Олександр Долішній. Побував там і журналіст sport.if.ua.

За словами Олександра Долішнього, успіхи боксерів є можливими завдяки невичерпному ентузіазму та наполегливій праці тренерів, а також старанням президента та віце-президентів обласної федерації боксу.

"Спорт — це наше майбутнє, це здоров’я нашого народу. Я вважаю, що будь-який вид спорту заслуговує на увагу з боку меценатів та спонсорів, — сказав нашому кореспонденту Олександр Долішній. — Такі успіхи дуже радують, адже будь-яка справа, яка дає результат, приносить задоволення. Ми вважаємо, що робимо благородну справу і дякуємо всім людям, хто допомагає цьому".

Заслужений тренер України Іван Данилишин розповів, що наші спортсмени з кожним місяцем показують все кращі результати. Так, на Кубку України серед жінок команда Івано-Франківської області зайняла високе друге місце.

Наших боксерів можна буде побачити на рідному ринзі. За словами Андрія Савчука, зараз йдуть переговори з закордонними боксерськими федераціями про чергову міжнародну боксерську зустріч.