друкувати


Івано-франківські гімнасти увійшли до п’ятірки кращих

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-11-24 12:30:10

Івано-франківські гімнасти повернулися з Кіровограду. Там з 16 по 18 листопада проходив чемпіонат України зі спортивної гімнастики серед СДЮШОР та ДЮСШ.

Такі змагання проводяться щороку, під час яких підбиваються підсумки роботи як тренерів, так і їх учнів. Цього разу свої успіхи на гімнастичних приладах демонстрували спортсмени майже з усіх областей України – 26 команд юнаків та 20 дівчачих команд. Івано-Франківщина не стала винятком.

«Такий чемпіонат показує повну картину гімнастики в Україні, адже тут представлені всі СДЮШОР та ДЮСШ, тому є можливість проглянути підготовку кожної дитини», - розповідає Людмила Голіневич, директор СДЮШОР №1 зі спортивної гімнастики.

Не зважаючи на велику конкуренцію, вихованці СДЮШОР №1 посіли четверте загальнокомандне місце, а вихованки школи стали п’ятими. За програмою кандидатів у майстри спорту срібну нагороду виборов Василь Гавадзин.

«Можу сказати з коментарів суддів, що наші діти виглядали на хорошому рівні. Сьогодні ми посідаємо хорошу золоту середину, навіть ближче до призових місць. Звичайно, нам боротися з такими містами як Луганськ, Донецьк, Кіровоград дуже складно, оскільки вони більші за чисельністю, і там є ширші можливості відбору дітей.

Але, тим не менше, наші діти показали себе на достойному рівні та мають сьогодні хороший рейтинг на Україні Аліна Храбатин, Василь Гавадзин, Тарас Нога. Також вихованці школи є кандидатами у збірну України. Ми намагаємося триматися на достойному рівні й покращувати наші рейтинги», - підсумувала Людмила Голіневич.

Джерело: sport.if.ua