друкувати


Богородиця хуліганів не спинила

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-11-24 11:30:17

Кричущий акт вандалізму стався в суботу в Івано-Франківську. 20 листопада невідомі молодики пошкодили статую Матері Божої на території монастиря отців Василіан, що по вулиці Незалежності в обласному центрі.

Як стверджує заступник начальника Івано-Франківського міськвідділу УМВС в Івано-Франківській області підполковник міліції Валентин Данилюк, в даний час розслідування даного злочину перебуває на контролі у керівництва управління. В ході проведених першочергових слідчих дій окреслено коло осіб, які можуть бути причетними до вчинення акту вандалізму. Щодо них проводяться перевірочні заходи.

В свою чергу, міський голова обласного центру Віктор Анушкевичус поспішив пов’язати цю подію з хуліганськими нещодавніми хуліганськими діями невідомих молодиків пов’язаних з закодуванням кілька тижнів тому камінням тролейбуса по вулиці Незалежності, коли постраждали люди, а також відключенням того ж таки 20 листопада частини мікрорайону Майзлі від електропостачання в наслідок несанкціонованого проникнення невідомих до розподільчого ящика. На думку мера, той факт, що всі три протиправних вчинки здійснені в одному районі може свідчити про те, що все це справа рук однієї групи хуліганів.

Автор: Сергій БІЛИЙ