друкувати


М.Вишиванюк закликав підприємців систематизувати пропозиції і зауваження до Податкового кодексу

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-11-23 04:00:28

Вчора в приміщенні обласного академічного муздрамтеатру ім. Івана Франка відбулася запланована зустріч голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації Михайла Вишиванюка з підприємцями області на тему «Влада і бізнес».

Її учасниками були керівники обласних структур, ДПА, прокуратури, Центру зайнятості, керівники районів та міст обласного значення, а також журналісти.

Спершу Михайло Вишиванюк запропонував заслухати представників підприємців. Виступали таксисти, підприємці з Надвірної, Галицького району, міст Городенки та Коломиї.

«Держава не повинна втручатися в бізнес», - такою була основна думка більшості виступаючих.

«Податковий кодекс потрібен, однак цей довгоочікуваний документ потребує суттєвого доопрацювання»,- стверджували учасники зібрання.

Було зачитано ряд звернень до керівництва обласної та центральної влади. Зокрема, висувалися пропозиції до Президента України Віктора Януковича «ветувати Податковий кодекс» та скерувати його на доопрацювання, з тим, «аби врахувати думку підприємців».

Подібні зустрічі з підприємцями необхідно провести в усіх районних центрах області, «щоб почути думку кожного», систематизувати пропозиції та зауваження - таким було доручення Михайла Вишиванюка головам РДА та міським головам міст обласного значення.

Водночас голова обласної державної адміністрації закликав підприємців у разі порушень законодавства з боку державних службовців звертатися в ОДА, і «кожному окремому факту буде надано відповідну оцінку».

Джерело: Прес-служба голови Івано-Франківської ОДА