друкувати


ОПОРА сприятиме розвитку журналістських розслідувань у місцевій пресі

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-11-23 03:35:43

24 листопада 2010 року о 13.00 год. у м.Івано-Франківську в конференц-залі Регіонального туристично-інформаційного центру (вул.Галицька, 4а) на прес-конференції Громадянської мережі ОПОРА її координатор на Прикарпатті Іван Маруняк презентуватиме проект «Сприяння розвитку журналістських розслідувань у місцевій пресі».

Завдяки підтримці Міжнародного фонду «Відродження» Громадянська мережа ОПОРА організує навчання з проведення журналістських розслідувань для представників ЗМІ та громадських організацій. Проект поєднує в собі теоретичну і практичну складові, що дозволить учасникам проекту не лише здобути знання, але й закріпити їх практично. Ще однією важливою складовою проекту є налагодження зв’язку між неурядовими організаціями та журналістами у сфері журналістських розслідувань.

Проект реалізовується Громадянською мережею ОПОРА за фінансової підтримки Міжнародного фонду «Відродження». Інформаційні партнери проекту: Коломия ВЕБ Портал, газета «Інформатор», телеканал “ZIK”.

Місце проведення: м.Івано-Франківськ, конференц-зал Регіонального туристично-інформаційного центру вул.Галицька, 4а (міська ратуша).

Початок о 13.00 год

За детальнішою інформацією звертайтеся до координатора проекту:

Іван МАРУНЯК,

тел.: 0977290709, 0636286768,

e-mail: i.marunyak@opora.org.ua