друкувати


О.Лужний буде відправлений у відставку 15 грудня

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-11-23 02:07:08

Виконуючий обов'язки головного тренера київського "Динамо" Олег Лужний, найімовірніше, буде відправлений у відставку 15 грудня після заключного матчу групового турніру Ліги Європи з молдовським "Шерифом".

Відставка відбудеться незалежно від того, чи проб'ється клуб у весняну стадію єврокубку. Таке принципове рішення президент "Динамо" Ігор Суркіс прийняв після недільної нічиєї з "Металістом" (1:1), яка зробила неактуальним суперництво "Динамо" з "Шахтарем" за золоті медалі чемпіонату України і в той же час загострила боротьбу з харків'янами за срібло, і другу путівку в Лігу чемпіонів.

Основним претендентом на посаду, яка стане вакантною у середині грудня, буде нинішній головний тренер "Локомотива" Юрій Сьомін. Щоправда керманич "залізничників" вивів команду у Лігу Європи, а тому керівництво російського клубу не проти залишити Сьоміна у Москві.

Іншим претендентом у "Динамо" є керманич збірної Юрій Калитвинцев, який залишить свою посаду у випадку, якщо ФФУ вдасться домовитися з італійцем Марчелло Ліппі.

Джерело: ТСН.ua