друкувати


«Карітас» уклав угоду про співпрацю з центром соціальних служб

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-11-19 12:31:32

Для покращення якості та ефективності надання соціальних послуг, між Коломийським районним центром соціальних служб для, сім’ї, дітей та молоді та благодійним фондом «Карітас» Коломийсько-Чернівецької єпархії 18.11.2010р., була укладена угода про співпрацю.

Сторони зобов’язалися ділитися досвідом, інформацією про громадян які потребують допомоги, спільно вирішувати питання надання та отримання гуманітарної допомоги, проводити спільні заходи.

В Коломийському районі на даний час в банку даних сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах перебуває 54 сім’ї в яких виховується 155 дітей. Під соціальним Центру супроводом перебуває близько 20 сімей, і всі вони потребують тих чи інших соціальних послуг.

На ефективність роботи із сім’ями які опинилися в складних життєвих обставинах особлива увага звертається і головою районної державної адміністрації, Михайлом Негричем. В районі регулярно проводяться засідання координаційних рад, дорадчих органів, комісії з захисту дітей та круглі столи.

Основна метою створення центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді - здійснення соціальної роботи з різними категоріями сімей, дітей та молоді.

Основними видами діяльності Центру є: соціальне обслуговування,

соціальний супровід, соціальна профілактика, соціальна реабілітація, надання гуманітарної допомоги.

Коломийський районний центр соціальних служб для, сім’ї, дітей та молоді надає наступні послуги : юридичні, психологічні,соціально-медичні, соціально-педагогічні, соціально-економічні, інформаційні.

Всі наші послуги є безкоштовними, анонімними та конфіденційними.

Автор: Роман ПОПЕЛЮК, т.в.о. директора Коломийського РЦСССДМ