друкувати


Збірна Івано-Франківської області виборола Кубок України з важкої атлетики

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-11-19 10:54:56

Учора, 18 листопада, у Коломийському ФСК «Локомотив» завершилися змагання на Кубок України серед жінок. За підсумками змагань збірна команда Івано-Франківської області посіла І місце й здобула Кубок України.

Збірна нашої області стала першою із сумою 562,5 кг; ІІ місце посіла збірна Тернопільської області (447,5 кг), ІІІ – збірна команда Луганської області (432,5).

У турнірі змагалися представники 6 спортивних товариств України. Чудово виступили коломийські спортсменки від СТ «Спартак» спортклубу «Локомотив». У результаті СТ «Спартак» посіло ІІ місце, поступившись СТ «Колос» лише на 50 кг.

Микола Чабан, заслужений тренер України, задоволений виступами, розповів Коломия ВЕБ Порталу про успіхи своїх вихованок, майстрів спорту України:

Наталя Мігалюк – ІІ місце, Оксана Павлюк – ІІІ у ваговій категорії 48 кг;

Уляна Карпінець – ІІІ місце у 53 кг (дівчина вперше виконала норматив майстра спорту);

Тетяна Ашимбрейнер – ІІІ місце у 69 кг;

Тетяна Сліпченко – І місце та Олександра Петрів – ІІ в 75 кг.

Тим часом розпочалися чоловічі змагання на Кубок України з важкої атлетики. Вихованець Миколи Чабана Ігор Івасюк уперше бере участь у змаганні такого рівня і вже посів ІІІ місце у поштовху та ІV – у сумі виступів. Йому не вистачило 5 кг до виконання нормативу майстра спорту.

Автор: Віта БОЙЧУК