друкувати


Пасажирам надана можливість перевезти в Карпати автомобіль

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-11-18 12:30:44

"Укрзалізниця" призначила на зимовий період 2010/2011 два нових потяги: № 515/516 Київ - Ворохта та № 551/552 Дніпропетровськ - Ворохта, відкривши зимовий туристичний сезон.

Пасажирам надана можливість перевезти в Карпати автомобіль, для чого у складі вказаних потягів курсують автомобілевози.

Всього в одному потязі буде до 15 купейних і плацкартних вагонів. З метою вивчення попиту на Київ - Ворохта і Дніпропетровськ - Ворохта "Укрзалізниця" приймає групові заявки.

Крім того в першій декаді грудня 2010 запускається проект "Укрзалізниця об'єднує Україну" в рамках підготовки до святкування 150-річчя української залізниці, яке відзначатимуть 4 листопада 2011 року. Воно розпочнеться зі спеціальною екскурсійної поїздки за маршрутом Донецьк-Дніпропетровськ-Ворохта.

За словами генерального директора "Укрзалізниці" Михайла Костюка, в рамках проекту "буде здійснено заходи з популяризації залізничного туризму, серед яких екскурсії на залізничні об'єкти: старовинні і сучасні вокзали, станції, що мають цікаву архітектуру, музеї, мости та тунелі, сімейний відпочинок під час турів вихідного дня.

"Укрзалізниця" готова також надати для розміщення туристів у всіх регіонах України кімнати відпочинку, що перебувають на залізничних вокзалах.

Нагадаємо, днями "Укрзалізниця" офіційно презентувала електронний квиток. Такий вже діє з 20 жовтня у двох потягах за напрямком "Київ-Дніпропетровськ".

Джерело: ТСН.ua