друкувати


Відкриття Кубку України з важкої атлетики відбулося в Коломиї

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-11-17 06:20:20

У коломийському ФСК “Локомотив” ім. П. Федоровича відбулася церемонія відкриття Кубку України з важкої атлетики, який триватиме 17-20 листопада.

В урочистому зібранні взяли участь Кім Ткаченко, представник Міністерства України у справах сім'ї, молоді та спорту, державний тренер з важкої атлетики; Михайло Марцинюк, І заступник начальника головного управління у справах сім'ї, молоді і спорту Івано-Франківської ОДА, виконавчий директор відділення НОК України в Івано-Франківській області; Василь Буджак, начальник відділу молоді і спорту Коломийської РДА; Леся Білищак, заступник голови райдержадміністрації; Ігор Граділь, секретар міської ради; Михайло Стефанків, голова обласної ради ФСТ «Спартак»; Андрій Ільків, начальник ФСК “Локомотив”.

Честь підняти Державний Прапор України отримали коломиянка Марія Відливана, майстер спорту України міжнародного класу, багаторазова чемпіонка України, володарка “срібної“ нагороди на чемпіонаті Європи 2000 р., та Наталя Давидова з Калуша, заслужений майстер спорту України, “бронзова” призерка Олімпійських ігор в Пекіні.

Із нагоди 75-річчя створення фізкультурно-спортивного товариства “Спартак” та за спортивні досягнення Кім Ткаченко вручив почесні грамоти за підписом Равіля Сафіуліна, міністра України у справах сім'ї, молоді та спорту, трьом коломиянкам — Анні Литвин, майстру спорту України міжнародного класу, Марії Відливаній, майстру спорту України міжнародного класу, та Тетяні Сліпченко, майстру спорту України.

Також двоє коломиянок, Тетяна Ашимбрейнр та Оксана Павлюк, отримали посвідчення категорії майстра спорту України.

З вуст почесних гостей звучали слова похвали коломийській школі важкої атлетики та підтримці, яку надає Коломия цьому виду спорту.

Автор: Віта БОЙЧУК