друкувати


На Івано-Франківщині навчаються керівники польотів

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-11-17 10:00:38

На базі 114-ї бригади тактичної авіації розпочались дводенні інструкторсько-методичні збори з керівниками польотів на аеродромі та полігоні, керівниками ближньої зони, зони посадки, офіцерами командних пунктів, метеослужби та авіадиспетчерами.

За час зборів вони отримають нові знання з єдиної методики організації роботи групи керівництва польотами, управління повітряним рухом літаків, вертольотів.

– Робота всіх цих людей дуже важлива в організації будь-яких польотів військових літаків, – наголосив заступник командира повітряного командування «Захід» з авіації – начальник авіації полковник Олександр Кухаренко. – Від них напряму залежить безпека людей як у повітрі, так і на землі. Саме тому для проведення лекцій та практичних занять ми залучили лише провідних спеціалістів нашого командування.

Загалом у зборах беруть участь 59 військовослужбовців з усіх авіаційних частин, розташованих на заході України. За підсумками зборів керівництво повітряного командування «Захід» буде приймати рішення про допущення цих осіб до виконання службових завдань.

Автор: Підполковник Тарас ГРЕНЬ, Західний регіональний медіа-центр МО України