друкувати


Міністр оборони України відвідав бригаду тактичної авіації та авіабазу у Івано-Франківську

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-11-13 11:20:57

Міністр оборони України Михайло Єжель, та заступник Міністра оборони України Михайло Куцин з робочою поїздкою відвідали 114 бригаду тактичної авіації та 197 авіаційну базу розташовані у Івано-Франківську.

Під час візиту вони оглянули пункт постійного розташування частин, заслухали доповіді командирів та начальників штабів про стан справ у підрозділах, відвідали військовий аеродром та техніко-експлуатаційну частину авіаційної техніки. Високих гостей цікавило все від умов служби особового та сержантського і офіцерського складу, до якості збереження майна і авіаційної техніки. Міністр оборони особисто оглянув бойові винищувачі піднімався у кабіни. Також чимало уваги він приділив тому, як обслуговуються літаки на аеродромі, що роблять керівники частини для покращення умов служби особового складу. Багато питань виникло у нього тому, як проводиться підготовка льотного складу, скільки годин винищувачі провели у повітрі, як «ставляться на крило» молоді лейтенанти випускники училищ.

- Потрібно більше працювати на те, щоб краще зберігати все військове майно, та вчитись літати, - зазначив у підсумку Міністр оборони України Михайло Єжель.

А також міністр наголосив, що незабаром для військових авіаторів буде закуплено близько двох десятків нових авіаційних двигунів, що дозволить в великій мірі укріпити захист наших повітряних кордонів.

Автор: Підполковник Тарас ГРЕНЬ, Західний регіональний медіа-центр МО України