друкувати


В Коломиї обговорять “Маршрут доброти Івано-Франківщиною”

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-11-10 03:15:33

У п'ятницю, 12 листопада, у ЦРБ м. Коломиї відбудеться обласна нарада з туризму для інвалідів. На ній йтиметься про проект “Маршрут доброти Івано-Франківщиною”.

Проект реалізують головне управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв'язків та інвестицій Івано-Франківської ОДА, Товариство молодих інвалідів “Братерство”, Регіональний інформаційно-туристичний центр у співпраці з Національною асамблеєю інвалідів України.

У семінарі візьмуть участь працівники туристичної галузі Коломийського району з питань розвитку інва-туризму в області, особливостей обслуговування людей з обмеженими можливостями та створення маршруту.

Як розповіла Наталія Гасюк, начальник управління туризму обласної держадміністрації це буде єдиний маршрут всією областю, який включатиме об’єкти відповідно забезпечені, - музеї, заклади харчування, нічліжні заклади, що обслуговують таких туристів. За статистичними даними, в Україні люди з обмеженими можливостями становлять близько семи відсотків населення. Чимало з них раді були б подорожувати.
Інформацію про маршрут буде перекладено англійською. Серед іноземних туристів такий відпочинок популярний. Поїхали б на Україну – якби було де їх приймати і що показати.

Автор: Віта БОЙЧУК