друкувати


На 4-5 грудня запланований відкритий Кубок Івано-Франківська з таеквондо ІТФ

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-11-09 06:00:51

На початку наступного місяця обласний центр Прикарпаття стане місцем проведення масштабного турніру з таеквондо ІТФ. Про це кореспонденту sport.if.ua розповів заслужений тренер України Олег Соловей.

4-5 грудня запланований відкритий Кубок Івано-Франківська з цього виду спорту. На турнір очікують кілька сотень учасників.

За словами Олега Солов’я, турнір називатиметься "Ivano-Frankivsk Open" та збере близько 350-400 учасників. Це будуть представники 15 областей України, а також Білорусії, Молдови та Росії. Бої відбуватимуться у спорткомплексі "Олімп" на трьох татамі.

Спортсмени трьох вікових груп (9-11, 12-14 та 15-17 років) змагатимуться у трьох видах програми: спаринг, формальні вправи та командний спаринг. А на відкритті відбудеться товариська зустріч Україна — Молдова, у чотирьох сутичках зійдуться дорослі спортсмени цих країн.

Попри учасників до Івано-Франківська завітають високі спортивні гості. Так, головним суддею турніру буде суддя міжнародної категорії "А" Олег Петровський 6 дан з Харкова.