друкувати


«Take Five» у клубі «5х5»

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-11-09 11:00:30

Однією із особливостей минолорічного «Jazz Bez 2009» було те, що майже всю сценографію фестивалю було перекладено на могутні плечі п’ятьох видатних фотографів сучасності і околиць.

В склад цього львівського фотоджазового колективу під назвою "Camera Quartet", який спеціально зібрався для виступу на провідному українському джазовому фесті, входили Віталій Грабар, Олег Огородник, Костя Смолянінов, Юрко Дячишин і чарівна солістка Оксана Ключенко, яка долучилася до колективу згодом.

Результатом такого імпровізу стало сценічне слайд-шоу на великих екранах, яке змінювалося і розросталося з кожним концертом. Отож зібрано великий фотографічний матеріал, який, так само як і деякі роботи з попередніх фестивалів, тепер ми збираємося вам показати в нашому фото-джазовому клубі. Запрошуємо всіх шанувальників джазу і фотографії на відкриття виставки під промовистою джазовою назвою «Take Five», яке відбудеться у середу 10 листопада о 19 годині у фотоклубі «5х5», що у Львові за адресою площа Коліївщини 2. ПОВАЖАЙ СЕБЕ – ПРИХОДЬ ПОДИВИТИСЯ ДЖАЗ!