друкувати


Професійне свято залізничники відзначили в коломийському “Локомотиві”

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-11-04 05:09:59

Сьогодні, 4 листопада, працівники залізничного транспорту України відзначають своє професійне свято. З цієї нагоди святкове зібрання відбулося в Коломийському фізкультурно-спортивному клубі “Локомотив” Львівської залізниці.

До Коломиї завітав Володимир Кисельов, перший заступник начальника Львівської залізниці. Упродовж дня він разом із начальником Коломийського вокзалу оглянули територію і на всі проблеми пан Володимир закликав дивитися оптимістично. Якщо підходити не популістськи, сказав гість зі Львова, то з таким колективом, як має Львівська залізниця, з усім впораються, адже відновили Чернівецький, Івано-Франківський, Коломийський, Галицький вокзали свого часу.

Йшлося у виступі Володимира Кисельова і про ЄВРО сподівання, бо ж під час європейського турніру найбільший тиск буде на залізницю. Перед ними стоїть зокрема завдання забезпечити прибуття поїздів із Києва до Львова за рекордні 4.30 год. Насамкінець він зачитав накази і вручив відзнаки від міністерства транспорту та зв'язку і начальника Львівської залізниці.

З вітаннями й нагородами кращим залізничникам від Коломийської РДА та Івано-Франківської ОДА прийшов і заступник голови РДА Роман Панчук.

Наприкінці урочистостей до присутніх звернувся начальник Івано-Франківської дирекції залізничних перевезень, заступник ДТГО “Львівська залізниця” Василь Петрушевич. Він відзначив, що Івано-Франківська дирекція збільшила кількість вантажних перевезень, і також зачитав накази про преміювання працівників залізниці за відмінні показники праці за 9 місяців.

Пан Петрушевич розповів про плани, серед яких - відкриття маршрутів Київ-Ворохта та інших цього напрямку. Наразі триває напружена робота, і дирекція цілком покладається на кваліфікованих працівників залізниці в досягненні результатів.

Автор: Віта БОЙЧУК