друкувати


Податковими міліціонерами виявлено незаконну діяльність на родовищі вапняку

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-11-02 12:45:07

Нещодавно працівниками податкової міліції ДПІ в м.Івано-Франківську спільно з працівниками природоохоронної прокуратури та екологічної інспекції в одному із сіл Тлумацього району проведено перевірку виробничої площадки родовища вапняку.

В ході даної перевірки виявлено, що ТОВ «З» за відсутності будь-яких дозвільних документів здійснювало незаконну діяльність з видобутку каменю-вапняку, з якого виготовлялося вапно та реалізовувалося населенню. Крім того встановлено, що п’ять найманих робітників працювали на даному підприємстві без оформлення трудових відносин, чим керівництво ТОВ «З» грубо порушило вимоги чинного трудового законодавства.

Під час огляду місця події виявлено та вилучено товарно-матеріальних цінностей на суму близько одного мільйона гривень. Вказані цінності описані та передані на відповідальне збереження. На даний час проводяться відповідні заходи відносно службових осіб ТОВ «З» щодо встановлення їх причетності до незаконної промислової розробки родовища вапняку та притягнення до відповідальності у встановленому законом порядку.

Джерело: Управління податкової міліції ДПА в Івано-Франківській області