друкувати


Паспортні служби Івано-Франківщини працюватимуть напередодні і у день виборів

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-10-29 03:00:16

За інформацією з відділу громадянства, імміграції та реєстрації фізичних осіб УМВС в області, у найближчу суботу та неділю підрозділи паспортної служби у кожному райвідділі міліції працюватимуть з 8 і до 20 години. Таким чином громадяни, які мають недоліки у паспортах, зможуть скористатися послугами паспортної служби, а відтак без проблем взяти участь у виборах.

Шановні громадяни!

Щоби вас 31 жовтня цього року не повернули з виборчої дільниці, заздалегідь перевірте свої паспорти громадянина України і впевніться у належному стані документа.

Зверніть увагу на те, чи вклеєне фото у паспорт у зв’язку з досягненням вами 25- або 45-річного віку; чи проставлений у паспорті штамп реєстрації місця проживання; чи не зіпсований ваш паспорт (чи чітко видно фотографію, чи не розмокли сторінки тощо); чи поміняли ви паспорт у зв‘язку зі зміною прізвища (розлучення, одруження, зміна прізвища та імені); чи не втратили ви паспорт.У разі виявлення хоча б одного з цих недоліків прохання звернутися до паспортних підрозділів райвідділів міліції за місцем проживання.

Для вклеювання фотографії потрібно такі документи: паспорт громадянина України, 2 фотографії (3,5х4,5 см); якщо втрачено паспорт: свідоцтва про народження, про одруження чи розлучення, форма № 1 з ЖЕО (сільради), виписка з будинкової книги, 4 фотографії (3,5х4,5 см); якщо зіпсуто паспорт: паспорт громадянина України, форма №1 з ЖЕО (сільради), свідоцтво про народження; в разі зміни прізвища: паспорт громадянина України, свідоцтва про народження, про одруження чи розлучення, про зміну прізвища, форма № 1 з ЖЕО (сільради), 2 фотографії (3,5х4,5 см).

Джерело: СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області