друкувати


В Слободі на Коломийщині після капремонту запрацював садок "Ластівка"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-10-28 06:24:24

"Ми раді вітати дорогих гостей на мальовничій слобідській землі, адже у нашому селі сьогодні велике свято: наймолодші мешканці Слободи мають дитячий садок!" Такими приємними словами з уст ведучих було розпочато відкриття дошкільного навчального закладу "Ластівка" в Коломийському районі села Слобода.

Гуцульські мелодії долинають з приміщення школи: в селі свято! Усміхнені діти, задоволені обличчя мешканців Слободи, а особливо молодих батьків, які чекали на дитячий садок, де посилену увагу і піклування надаватимуть вихователі.

З привітальним словом виступили голова Коломийської районної державної адміністрації Михайло Негрич, голова районної ради Дмитро Неміш, сільський голова Ігор Недільський. Настає урочиста мить – перерізана стрічка гостинно запрошує всередину приміщення яке освячують священики. Одні за одними заходять батьки з дітьми, бабусі та дідусі, педагогічний колектив. Тепло і затишок панує у кожному куточку, а в актовому залі на гостей чекає справжній сюрприз: учні школи підготували національні танці. За ними в тремтливому очікуванні завтрашні мешканці садка – дошкільнята. Хвилююче читали вірші, співали пісень.

До слова, капітальний ремонт дитячого садка було розпочато три неділі тому. До того часу приміщення пустувало. Ремонтні роботи проводило приватне будівельне підприємство "СЕМ" (директор Микола Біловол), якого нагороджено грамотою голови райдержадміністрації та районної ради.

Віднині діти зможуть користуватися сучасними умовами, адже у садку є харчоблок, санвузли, ігрові та спальні кімнати. Велику вдячність висловив громаді села за згуртованість та допомогу у капітальному будівництві Михайло Негрич, адже, за словами, чільника району,відкриття дошкільного закладу – перший крок покращення соціальної сфери села й турботи про дітей.

Джерело: Прес-служба Коломийської РДА