друкувати


Ім'я Мохаммед стало найпопулярнішим серед новонароджених хлопчиків у Великобританії

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-10-28 04:47:24

Ім'я Мохаммед стало найпопулярнішим серед новонароджених хлопчиків у Великобританії. Воно піднялося з третього місця в попередньому році, випередивши ім'я Джек, яке очолювало список протягом останніх 14 років і тепер перемістилося на третє місце. Друге місце дісталося ім'я Олівер, а четверте - Гаррі, передає сайт InoPressa.

Рейтинг популярності тих чи інших імен, обраних британськими батьками в 2009 році, опублікувало Статистичне бюро Великобританії. Підрахунок вівся з дотриманням особливостей написання імен, тому в реальності ім'я Мохаммед посіло 16 місце рейтингу, а друга з варіацій написання імені ісламського пророка Магомета, що найбільш часто зустрічається - Мухаммед - 36-е місце.

На перше місце ім'я Мохаммед, яке має лише 12 варіацій, таких як Мухаммад, Мохаммад, вивели шляхом складання двох з них. Таким чином вийшло, що всього цим ім'ям у 2009 році були названі 7549 хлопчиків.

Ім'я Олівер в 2009 році отримали 7364 новонароджених, що залишає Олівера далеко позаду Мохаммеда.

Наступними за популярністю стали Елфі, Джошуа, Томас, Чарлі, Вільям, Джеймс і Деніел.

Серед жіночих імен список очолило ім'я Олівія, а за ним пішли Рубі і Хлоя. Першу десятку також увійшли Емілі, Софі, Джессіка, Грейс, Лілі, Амелія і Еві.

Джерело: ТСН.ua